Resultaten voor auto duitsland

 
 
auto duitsland
Nieuwe auto exporteren naar Duitsland of importeren in Duitsland.
In Duitsland is het verplicht om een verbandtrommel in de auto te hebben net als een gevarendriehoek; deze moet voldoen aan een DIN-norm. Om moeilijkheden te voorkomen lijkt het verstandig om er eentje in Duitsland aan te schaffen, bijvoorbeeld bij een apotheek.
auto
Auto importeren uit Duitsland is makkelijker als je denkt.
In Duitsland is het ook zo dat auto handelaren eerlijk moeten zijn over de staat van de auto. In Nederland zie je vaak dat er gelogen wordt over de staat van de auto of dat mankementen zelfs tijdelijk op worden gelost zodat de auto de proefrit zonder problemen doorstaat.
duitsland
Auto importeren uit Duitsland. Met garantie en inruil. Auto importeren uit Duitsland. Met garantie en inruil.
Dit heeft te maken met het feit dat, ondanks allerlei belastingen die betaald moeten worden als u een auto wilt importeren uit Duitsland, de aanschafprijs vaak lager is als u de auto gaat invoeren. Op deze pagina vindt u meer tips als u zelf een auto uit Duitsland wilt importeren.
tweedehands auto kopen
Zelf een Auto importeren uit Duitsland zoeken en aankoop.
Als je al een auto in het oog hebt danwel gekocht, is het handig om direct naar de pagina te gaan met informatie over het afmelden uit Duitsland danwel het importeren naar Nederland. Waar gaan we kijken als we een auto willen importeren vanuit het buitenland?
duitsland
Tweedehands auto Duitsland websites Das Import.
Wanneer u een mogelijk interessante tweedehands auto in Duitsland op het oog heeft kunt u ons een weblink van de advertentie toesturen waarna wij u vrijblijvend een reƫle indicatie van de totale kosten voor het importeren van de auto zullen toesturen.
invoerkosten auto
Auto site Duitsland.
Copyright EU-Import 2012. Auto site Duitsland. Het zoeken van een auto in Duitsland begint bij een goede Duitse auto site. Er zijn verschillende websites, echter raden wij u aan op een van onderstaande Duitse auto site te kijken welke ook betrouwbaar zijn.
van duitsland naar nederland verhuizen
Auto kopen in Duitsland lees hier waar u op moet letten Das Import.
Nadat u een auto heeft gevonden in Duitsland die u wilt kopen dient u uiteraard eerst te onderzoeken wat de totale kosten zullen zijn van het importeren van de auto. De voornaamste kosten om rekening mee te houden, naast de koop van de auto zelf uiteraard, zijn hierbij doorgaans de af te dragen BPM en de kosten voor het transport van de te importeren auto.
duitse auto importeren
Een tweedehands auto kopen in Duitsland: Waarom zou je dat doen?
Wat je moet weten over het kopen van een auto in Duitsland. Een tweedehands auto kopen in Duitsland verschilt eigenlijk niet zoveel van het kopen van een tweedehands auto in Nederland. Behalve dan dat in Duitsland het kenteken niet bij de auto hoort, maar bij de persoon die de auto bezit.
auto
Auto importeren en invoeren uit o.a. Duitsland CarMatcher.
Dus een auto die ingevoerd wordt vanuit bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland dan vervalt de fabrieksgarantie niet. Mocht u een auto vanuit buiten de EU willen invoeren of als deze niet onder de fabrieksgarantie valt, dan kunnen wij u een garantie pakket aanbieden.
auto

Contacteer ons