Meer resultaten voor geimporteerde autos

 
 
geimporteerde autos
Duitse dealerautos import Autobedrijf van Schaik.
Duitse auto importeren van alle bekende merken. In Duitsland importeren wij de autos bij geselecteerde handelspartners en van sterke merken als Volvo, Audi, Volkswagen en Mercedes. Ons netwerk van handelspartners bestaat uit een organisatie van gekwalificeerde en gecertificeerde aanbieders met hoogwaardige occasions.
esta aanvragen
Auto importeren via Easy Import. Verrassend voordelig en eenvoudig!
Maar wat zijn de voordelen van een auto importeren? Niet zo moeilijk: in Nederland is het aanbod beperkt en zijn autos duur. In de meeste andere landen zijn autos veel voordeliger en ook nog eens voller uitgevoerd. Besparingen bij import van 25 tot 30 procent!
eta canada
Doe de import auto check via het kenteken Carfax.
CARFAX heeft binnen Europa de mogelijkheid om import autos te controleren uit maar liefst 18 landen aan de hand van het chassisnummer. Helaas kunnen wij dit, vanwege privacy redenen, niet voor ons buurland Duitsland. Voor Amerikaanse autos geldt dat CARFAX alle auto historie tot haar beschikking heeft aan de hand van het chassisnummer.
Verhuisdozen
Auto importeren: wanneer loont het en waar moet je op letten?
De huidige berekening op basis van de CO2-uitstoot per kilometer valt namelijk bij deze autos hoger uit dan de oorspronkelijke BPM die destijds een percentage was van de catalogusprijs van de auto voor 2010; tussen 2010 en 2013 gold er een overgangsregeling.
Zo koop je zonder zorgen een importauto uit Duitsland Mijn Autocoach.
Daardoor zien Duitse importautos er vaak netter uit dan origineel Nederlandse autos en zijn ze netjes onderhouden. Nadeel 1: Teruggedraaide kilometertellers bij importautos. Ongeveer 40% van de kilometertellers bij importautos worden teruggedraaid. Als je je bedenkt dat in 2015 140.000 autos geïmporteerd werden, dan gaat het om tienduizenden autos per jaar.
Auto import aanbod ImportWereld Duitse auto import.
68.488 import auto's' uit Duitsland beschikbaar. Een auto importeren uit Duitsland via ImportWereld heeft veel voordelen. Bij u in de buurt. Porsche importeren uit Duitsland. Bij u in de buurt. Porsche importeren uit Duitsland. 085 401 29 00 sales@importwereld.nl. U bent hier.:
Helft importauto's' is mee geknoeid? GIJS Automotive.
Kilometerteller fraude bij geïmporteerde autos is zeker niet te ontkennen, net zo min dat er ontkent kan worden dat er kilometerteller fraude gepleegd wordt bij Nederlandse autos. Het is sinds januari 2014 bij wet verboden tellers terug te draaien, maar er is helaas nog nooit een rechtszaak hierover gevoerd.
Deze 10 autos importeerden we massaal uit Duitsland.
11 november 2016 104402: Lifestyle Fun, Nieuws. In de maanden augustus, september en oktober importeerden Nederlanders weer massaal autos uit het buitenland. Duitsland is nog altijd hét favoriete land om autos uit te importeren. Deze tien autos haalden we massaal uit Duitsland.
Waar moet ik op letten als ik een geïmporteerde auto wil kopen? Hulp Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Zijn de prijzen nagenoeg hetzelfde als de prijs in Nederland, ietsje hoger of zelfs lager dan mag je verwachten dat er iets niet klopt. Geen handelaar zal autos met verlies willen verkopen. Als de auto ten opzichte van het overige aanbod tot de goedkoopste autos behoord wees dan waakzaam.

Contacteer ons